Početna <<< Nazad 
Program za stomatološke ordinacije
  Pošaljite link
 
Ključne reči:
zubarska ordinacija, program za zubne ordinacije, zubna ordinacija, program za zubnu ordinaciju, program za zubare, program, zubar, stomatolog, stomatološka ordinacija, program za stomatologe
  Postavljeno: 25.06.2008
Program za stomatološke ordinacije  Zubna/Stomatološka ordinacija je kompjuterski program za profesionalno vođenje stomatoloških ordinacija i ustanova. Do sada najkompletnije pomoćno sredstvo za olakšavanje obrade podataka u stomatologiji. Prilagođen je za rad i onih lica koja do sada nisu imala priliku da se susreću s računarom. Svi podaci o pacijentima koji prođu kroz neku ordinaciju ostaju na računaru.
   Ako koristite više računara u vašoj ordinaciji na jednom od njih je smešten server program i baza podataka. Klijentski program može biti na istom ili drugom računaru i u njemu službenici otvaraju kartone novim ili izdaju već postojeće poznatim pacijentima. Sa klijentskim programom se evidentiraju lični podaci o pacijentu tipa: ime, prezime, adresa, brojevi telefona...

 Program možete downloadovati i probati pre nego što se odlučite za kupovinu.

Verzija na sajtu je potpuno funkcionalna sa vremenskim ograničenjem i ograničenjem u broju pacijenata sa kojim možete raditi.
Program je testiran sa više desetina hiljada pacijenata u bazi i pokazalo se da je razlika u brzini rada sa 10, 100, 1000, 20000.. pacijenata neznatna.

Veličina programa je manja od 2MB i ne dozvolite sebi da sudite o programu na osnovu veličine. Program je razvijan više od 7 godina, počev od verzije koja je radila na Windows 3.11 OS. Danas Vam je potreban prosečan Pentium I računar, 32MB RAM memorije i 5MB prosora ha hard disku i to je sve što Vam je potrebno za rad sa programom. Nikakva druga podešavanja i programi nisu potrebni. Samo downloadujte program sa našeg sajta i startujte fajl dentalClinic.exe.
   
Lista kompanija sa ovim proizvodom:
 
NOPROBLEM SOFT  11200.0 din
 


Uslovi korišćenja | Pravna pouka | Kontaktirajte nas
© 2007 - 2012 marketingsrbija.com